Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ÎN PRIMELE DOUĂ LUNI ALE ANULUI,Prologis a închiriat peste 76.000 mp în Ungaria

Valentin Busuioc Piaţa Imobiliară /

Prologis a închiriat peste 76.000 mp în Ungaria

Prologis, dezvoltator de spaţii industriale, a anunţat astăzi că, în ianuarie şi februarie, a încheiat contracte de închiriere pentru o suprafaţă totală de peste 76.250 de metri pătraţi în Ungaria, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Contractele includ atât acorduri noi de închiriere pentru spaţii ce însumează 13.250 mp, cât şi contracte reînnoite pentru 63.000 mp.

Ele cuprind:

- 28.600 mp în Prologis Park Budapest-Batta (reînnoirea contractului de închiriere cu CEVA Logistics);

- 20.860 mp în Prologis Park Budapest-Gyál (reînnoirea unui contract pentru 14.860 mp şi încheierea unui acord nou de închiriere a 6.000 mp, cu Sauflon CL, producător de lentile de contact);

- 19.790 mp în Prologis Park Budapest-Gyál (reînnoirea contractului pentru 14.560 mp şi două noi contracte pentru spaţii ce însumează 5.230 mp, încheiate cu partenerul de transport);

- 7.000 mp în Prologis Park Budapest-Sziget (reînnoirea unui contract pentru 5.000 mp şi încheierea unui nou contract pentru 2.000 mp cu Quadrant CMS, un producător global de materiale termoplastice).

László Kemenes, vicepreşedinte şi director Prologis pentru Ungaria şi România, a declarat: "Vom continua să valorificăm oportunităţile de închiriere de amploare de pe piaţa din Ungaria, ajutându-ne clienţii existenţi să se extindă şi să îşi dezvolte operaţiunile în parcurile noastre. În prezent, portofoliul nostru din Ungaria este închiriat aproape în întregime. Vom continua să ne concentrăm pe menţinerea acestui nivel de ocupare, prin extinderea relaţiilor cu clienţii noştri".

Cu un portofoliu ce include 7 parcuri de distribuţie ce totalizează 550.000 mp, la 31 decembrie 2014, Prologis deţinea sau avea investiţii, integral sau prin co-investiţii, în proprietăţi şi proiecte de dezvoltare estimate în total la aproximativ 55 milioane mp în 21 ţări. Compania închiriază spaţii de distribuţie către peste 4.700 clienţi (producători, retaileri, companii de transport, furnizori terţi de servicii logistice etc).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional