Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

A inceput sa se lucreze pe DJ 107K, tronsonul Poiana Galdei- tabara scolara Roica

I.D. Investiţii /

A inceput sa se lucreze pe DJ 107K, tronsonul Poiana Galdei- tabara scolara Roica

Lucrarile de reparare a tronsonului de drum judetean DJ 107K dintre localitatea Poiana Galdei si tabara scolara Roica au demarat.

Ordinul de incepere a lucrarilor pe portiunea de 8 km a fost dat vineri. Proiectul prevede realizarea unei consolidari a corpului drumului in valoare totala de circa 9,3 milioane de lei, fondurile fiind asigurate din bugetul propriu al Consiliului Judetean Alba.

Ion Dumitrel, presedintele Consiliului Judetean Alba, a efectuat o vizita pe santierul lucrarilor ieri, 4 iunie, declarandu-se multumit de evolutia inregistrata:

"Ma bucur ca firma executanta s-a mobilizat foarte bine si s-a apucat de lucru la drum intr-un timp atât de scurt. Este o portiune de drum ce se afla intr-o stare foarte rea, dar acum situatia se va remedia. Am gasit intelegere din partea firmei executante sa intretina calea de rulare pe toata perioada lucrarilor, astfel ca cetatenii sa poata circula mai bine."

Data de finalizare a lucrarilor pentru acest tronson de drum este 3 aprilie 2014.

Pe acelasi drum judetean se executa lucrari in interiorul localitatii Mesentea. Pe acest sector la ora actuala se finalizeaza lucrarile de reabilitare, executandu-se consolidari laterale pentru a se putea turna ultimul strat al covorului asfaltic ce va imbraca drumul.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional