Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Carrefour România a închiriat 6.850 mp în Green Court

Piaţa Imobiliară /

Carrefour România a închiriat 6.850 mp în Green Court

Carrefour România a semnat un contract de închiriere pentru un spaţiu de 6.850 de metri pătraţi, în cea de-a doua clădire Green Court din Bucureşti, dezvoltată de Skanska, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară CBRE, urmând ca mutarea Carrefour să aibă loc în acest an. În urma acestei tranzacţii, gradul de ocupare al clădirii B din Green Court Bucharest ajunge la 61,2%, conform sursei citate.

Anca Damour, Property Division şi Corporate Affairs Director Carrefour Romania, a declarat: "Carrefour îşi relochează sediul în noul hub de business al Bucureştiului, vizând o mai bună proximitate cu magazinele sale. Succesul tranzacţiei s-a datorat colaborării dintre echipele Skanska, Carrefour, CBRE şi avocaţii noştri".

Aproximativ 500 de angajaţi Carrefour vor lucra în spaţiu, în departamente precum Achiziţii, Financiar, Marketing şi Logistică.

Carrefour este un alt chiriaş important pentru clădirea B a Green Court, după ce Sanofi şi Adecco şi-au anunţat deja mutarea.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska în România şi este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală de 52.000 de metri pătraţi. Clădirea B, care găzduieşte în prezent companiile Sanofi, Adecco şi Carrefour, va avea 18.000 mp, în 12 etaje supraterane şi trei nivele subterane de parcare, cu 315 locuri. Finalizarea construcţiei este programată pentru al doilea trimestru din acest an.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este unul dintre cei mai importanţi retaileri la nivel mondial. În ţara noastră, grupul numără 173 de magazine, dintre care 27 hipermarketuri, 92 supermarketuri, 53 de magazine de proximitate şi un magazin de comerţ online.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional