Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CLARIFICĂRI PRIVIND INFORMAŢIILE APĂRUTE ÎN PRESĂ:"Proiectul rezidenţial Stejarii - realizat cu capital privat, fără fonduri europene"

Piaţa Imobiliară /

"Proiectul rezidenţial Stejarii - realizat cu capital privat, fără fonduri europene"

Proiectul rezidenţial Stejarii a fost realizat integral cu capital privat, fără accesare de fonduri europene, iar scopul lui este unul pur comercial, susţin reprezentanţii clubului rezidenţial omonim, într-un comunicat trimis astăzi redacţiei. Ei au reacţionat, astfel, la informaţiile apărute în presă, potrivit cărora proiectul rezidenţial ar fi beneficiat de fonduri europene acordate de Ministerul Dezvoltării Regionale, pe vremea când acesta era condus de Elena Udrea.

Proiectul rezidenţial Stejarii este un proiect "diferit şi independent" de Clubul de agrement " La Stejarii" (Stejarii Country Club), cele două fiind operate de către entităţi juridice diferite. Construcţia proiectului rezidenţial Stejarii a fost demarată în 2008 şi finalizată în 2010, "drept urmare nu poate fi subiectul unui contract de acordare de fonduri europene semnat în anul 2011", precizează reprezentanţii companiei;

SC Masterange România SRL (dezvoltatorul proiectului imobiliar Stejarii) nu a avut şi nu are în operare sau în dezvoltare niciun hotel sau complex de agrement. În acest sens, societatea "solicită reprezentanţilor mass-media informarea corectă a publicului în privinţa activităţii sale mai sus menţionate şi a neimplicării sale în accesarea unor fonduri europene", precizează documentul citat.

Proiectul rezidenţial Stejarii îşi desfăşoară activitatea comercială din 2010 şi include 8 clădiri cu 285 de apartamente, toate destinate închirierii, conchide comunicatul.

În articolul publicat, luni, de ziarul BURSA, nu este menţionat că proiectul rezidenţial Stejarii a beneficiat de fonduri europene, ci clubul de agrement "Stejarii Country Club", situat în imediata apropiere a complexului rezidenţial Stejarii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional