Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Continua modernizarea strazilor din Sibiu

C.T. Investiţii /

Continua modernizarea strazilor din Sibiu

Incepand cu data de 25 iunie a.c., Primaria Sibiu va demara lucrarile de reabilitare a strazii 9 Mai. In cadrul acestui proiect vor fi realizate lucrari de executie a unor noi retele: reteaua de transport si reteaua de distributie de apa, dar si reteaua de canalizare si amenajarea unui sistem de canalizare pluviala separativa.

Pe aceasta strada vor fi reconfigurate zonele de parcare prin pavare si delimitare fata de carosabil cu rigole din piatra si se vor crea noi locuri de parcare. Totodata, va fi amenajata piateta urbana de la intersectia cu strada Ocnei.

Tot in data de 25 iunie va avea loc deschiderea strazii Ocnei, a carei modernizare se afla in etapa de modernizare.

Contractul de executie a lucrarilor pe aceasta strada a fost semnat in septembrie 2012 cu SC DPC SA, in urma unei licitatii de atribuire a acestei lucrari finantate din fonduri structurale, valoarea acestuia fiind de peste 1,5 milioane lei, fara TVA.

DPC a efectuat in baza contractului lucrari de: reabilitare retea electrica, retea de fibra optica, retea de gaz si de canalizare si retea de transport de apa si racordurile la canalizarea pluviala. Structura carosabilului a fost refacuta, iar trotuarele au fost reabilitate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional