Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Contracte de 7,7 mil. de euro semnate in regiunea Sud-Vest Oltenia

I.D. Investiţii /

Portofoliul de proiecte finantate prin Programului Operational Regional al regiunii Sud-Vest Oltenia s-a imbogatit cu trei investitii. Semnarea contractelor de finantare a avut loc joi, 30 mai 2013.

Astfel, reabilitarea centrului social pentru copii "Aripi de Lumina" va presupune costuri de 3,61 milioane lei din care valoarea finantarii nerambursabile va fi de 2,86 milioane lei.

Spatiul de 400,37 mp va fi reabilitat si adus la standarde europene. Cladirea va cuprinde: sala de conferinte, oficiu, receptie, administratie, statie de ridicare a presiunii, terasa intrare, sala pentru activitati educationale, sala calculatoare, sala terapie ocupationala, sala activitati educationale. Perioada de implementare este de 25 de luni.

Proiectul de reabilitare a podului peste raul Olt se ridica la suma de 21,74 milioane lei din care valoarea finantarii nerambursabile din POR este de 21,3 milioane lei. Lungimea podului reabilitat este de 188,2 m, iar lungimea viaductelor reabilitate este de 137,4 m. Perioada de implementare a proiectul este de 26 de luni.

Contractul de reabilitare si integrare turistica a monumentului istoric Biserica Toti Sfintii Proieni insumeaza 12,29 milioane lei din care fondurile acordate prin POR sunt de 9,69 milioane lei.

Prin proiect se va reabilita monumentul istoric cu o suprafata de 106 mp, se va restaura pictura, se vor efectua amenajari peisagistice, vor fi amenajate zone de protectie cu o suprafata de 1.816 mp, se vor crea 6 locuri de parcare. Perioada de implementare a proiectului este de 23 luni.

Pana in prezent, la nivelul regiunii SV Oltenia, au fost semnate in cadrul Programului Operational Regional, 450 de contracte a caror finantare nerambursabila este de peste 608 milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional