Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Debenhams deschide un nou magazin în Bucureşti

Valentin Busuioc Piaţa Imobiliară /

Debenhams deschide un nou magazin în Bucureşti

Retailerul britanic internaţional Debenhams deschide în Capitală, la finele acestei luni, un magazin universal de 2.800 mp, în centrul comercial Bucureşti Mall. Investiţia totală pentru deschiderea sa depăşeşte 1 milion de euro, conform unui comunicat remis azi redacţiei

Odată cu inaugurarea magazinului Debenhams, pe 26 martie, vor fi create 70 de locuri de muncă. În primul an de funcţionare, magazinul va fi vizitat de un număr estimat la peste un milion de persoane.

Noul magazin Debenhams va fi operat în franciză de grupul bulgar MRPI, dezvoltator de proiecte comerciale şi proprietăţi imobiliare.

Unitatea, ce se întinde pe trei etaje, va oferi colecţii de modă şi frumuseţe pentru femei, bărbaţi şi copii, precum şi produse pentru casă şi lenjerie. Spaţiul va include, de asemenea, o zonă dedicată galeriei "Designers at Debenhams", în care se regăsesc colecţii semnate de creatori de modă precum Ben de Lisi, Jasper Conran, Jeff Banks, John Rocha, Julien Macdonald, Henry Holland, Matthew Williamson şi Patrick Grant.

Zona dedicată frumuseţii ocupă 270 mp şi reuneşte branduri precum Dior, Lancome, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estee Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L'Oreal.

În oferta de modă, clienţii vor putea alege dintre peste 55.000 produse, în timp ce în zona dedicată frumuseţii vor fi prezentate peste 100 de mărci internaţionale de cosmetice, machiaj şi parfumerie, se mai arată în comunicat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional