Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Drumurile din Sibiu intra in reparatii

A.D. Investiţii /

Lucrarile se reabilitare si modernizare a retelelor edilitare continua la Sibiu oe inca 21 de strazi. Astfel, in urmatoarele zile vor incepe lucrarile de reparatii a carosabilului si inlocuire a bordurilor pe strazile Izvorului si Barsei. Lucrari de reparatii se vor exectua si pe strazile Oituz si Turnului, iar pe strazile Ocnei si Ilie Macelaru se va asterne asfalt, au anuntat reprezentantii Primariei Sibiu.

In perioada urmatoarea vor demara lucrarile la reteaua de gaz pe noua strazi: Carbunelui, Victor Hugo, Petru Span, Hegel, Gradinarilor, Progresului, Lalelelor, Kiev si Narciselor.

Lucrari la reteaua de canalizare vor incepe pe strada Henri Coanda, iar la reteaua de apa pe strazile Oasa, Oncesti si Aleea Buia.

De luni, asocierea Terra Building - Consult incepe modernizarea retelelor de utilitati si a carosabilului pe strazile Grigore Ureche si Anatole France.

In prezent, la nivelul municipiului Sibiu se lucreaza la peste 40 de santiere prin care se modernizeaza retelele edilitare, se reabiliteaza strazi sau obiective de utilitate publica.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional