Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

EVENIMENTELE IMOBILIARE ALE ANULUI 2015Târgul Naţional Imobiliar - TNI

Piaţa Imobiliară /

Târgul Naţional Imobiliar - TNI

Evenimentul TNI a fost creat de BDOBC Business Center pentru a răspunde nevoii pieţei de a aduce într-un singur loc cererea şi oferta imobiliară. Ediţie după ediţie, Târgul Naţional Imobiliar TNI şi-a dovedit eficienţa în calitate de platformă interactivă pentru jucătorii segmentului imobiliar, contribuind activ la dezvoltarea şi revigorarea pieţei de real estate.

"În calitate de organizatori ai celui mai important eveniment imobiliar din România, suntem bucuroşi să anunţăm ediţiile Târgului Naţional Imobiliar TNI din anul acesta: 15-17 MAI şi 25-27 SEPTEMBRIE 2015. TNI va susţine şi în 2015 companiile ce activează în sectorul imobiliar, creând un cadrul ideal pentru: brand awareness, poziţionare, lansări de produse şi servicii, generare de vânzări, mărire a bazei de date cu potenţiali clienţi, analizare a competiţiei şi networking", a declarat Adrian BERCEA - Director General BDOBC.

Va invităm să vă alăturaţi celor mai importante companii din segmentul imobiliar care au spus DA expoziţiei Târgul Naţional Imobiliar.

Organizator: BDOBC Business Center

TNI 15-17 MAI / 25-27 SEPTEMBRIE 2015, Palatul Parlamentului - Sala UNIREA

Program de vizitare: Vineri, Sâmbătă: 10.00 - 19.00 ; Duminică: 10.00 - 16.00; Bilet intrare: 5 RON

Revista BURSA CONSTRUCŢIILOR este partener media al evenimentului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional