Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Floreasca Park va fi finalizat in aceasta vara

I.D. Investiţii /

Floreasca Park

Floreasca Park

Ansamblul de cladiri de birouri Floreasca Park din Capitala va fi predat beneficiarului la jumatatea anului 2013.

Proiectul este dezvoltat de Portland Trust si AREA Property Partners si se ridica la valoarea de 70 milioane de euro. Managementul integrat este asigurat de antreprenorul general Bog"Art.

Amplasat in zona de nord a orasului, proiectul include doua corpuri de cladiri de sapte etaje, cu o suprafata totala desfasurata de 68.500 mp.

Fatadele au o suprafata cumulata de peste 16.000 mp si sunt realizate cu sisteme de profile de aluminiu izolate, Schuco FW50+. Atat sistemele Schuco din aluminiu izolat, seriile AWS/ADS, folosite pentru ferestre si usi, cat si sistemele folosite pentru peretele cortina au caracteristici termice excelente, absolut necesare unei cladiri eficiente din punct de vedere energetic.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional