Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Global City Business Park, investitii pentru atragerea de noi clienti

I.D. Investiţii /

Global City Business Park

Global City Business Park

Complexul de birouri Global City Business Park din Pipera va demara in urmatoarea perioada o serie investitii in facilitati pentru atragerea chiriasilor.

Se vor realiza lucrari de pavare a parcarii externe precum si a strazilor de acces din lateralele cladirii. Se are de asemenea in vedere remobilarea spatiilor verzi.

Complexul de birouri se afla totodata in curs de obtinere a certificarii LEED pentru cladiri verzi. Perioada de pre-evaluare s-a incheiat urmand sa fie stabilita o procedura de implementare. Certificarea verde va fi obtinuta in urmatoarele 12-18 luni.

Lucrarile au in vedere cresterea interesului potentialilor clienti in Global City Business Park.

Proiectul de birouri Global City Business Park este amplasat in Pipera, Bucuresti, si este detinut de fondul de investitii Global Finance.

Complexul a fost construit pe o suprafata de 56.000 mp, suprafata totala de spatii de birouri clasa A inchiriabile fiind de 51.000 mp, desfasurata in doua cladiri. Subsolul cladirlor are o suprafata de 28.000 mp si cuprinde 844 de locuri de parcare.

Proiectul a fost dezvoltat in perioada octombrie 2007-februarie 2010.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional