Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Grupul hotelier Danubius, afaceri de 30,5 milioane lei, în 2014

Elena Deacu Piaţa Imobiliară /

Grupul Hotelier Danubius din România anunţă o cifră de afaceri de 30,5 milioane lei pentru 2014 şi estimează o creştere cu 30% a afacerilor în 2015, creştere generată de investiţiile finalizate în 2014.

Complexul turistic deţinut de Danubius Hotels Group este format din fostul hotel Sovata, actualmente Danubius Health Spa Resort Sovata, Danubius Health Spa Resort Brădet şi Hotel Făget. Cele 3 hoteluri sunt parte a unui complex unitar, care pune la dispoziţia turiştilor un total de aproape 400 camere duble (800 de locuri de cazare). În 2014, peste 40.500 de turişti au trecut pragul celor trei hoteluri aflate în portofoliul grupului de la Sovata.

În perioada 2013-2014, Grupul Danubius a investit în România 7 milioane de Euro în realizarea unui upgrade al hotelului Brădet devenit acum Danubius Health Spa Resort Brădet.

În România, Grupul Danubius pariază pe turismul medical şi zona de spa medical.

"Noi credem în puterea de vindecare a zonei, a Lacului Ursu şi a nămolului binefăcător. Ne dorim să ducem tradiţia mai departe şi să ajutăm oamenii să se vindece şi să fie mai sănătoşi", afirmă Andrei Rusu, Directorul administrativ al hotelurilor din Sovata.

Cele 3 hoteluri ale Grupului Danubius se află la mai puţin de 200 de metri de Lacul Ursu, singurul lac heliotermal din Europa. Salinitatea sa ridicată i-a adus supranumele de Marea Moartă a Transilvaniei.

Danubius Hotels Group este cel mai mare prestator de servicii balneare din Europa Centrală, deţinând un portofoliu de 56 hoteluri locate în Ungaria, Marea Britanie, Cehia, Slovacia şi România. În perioada 2003 - 2014 grupul a investit în România 21,4 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional