Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hermes Business Campus a atras o finanţare de 30 milioane de euro de la Garanti Bank

Piaţa Imobiliară /

Hermes Business Campus a atras o finanţare de 30 milioane de euro de la Garanti Bank

Hermes Business Campus a obţinut recent o finanţare de 30 milioane de euro, în numele Atenor Group, dezvoltatorul proiectului de birouri. Surse apropiate situaţiei ne-au spus că finanţarea este asigurată printr-un credit de la Garanti Bank. Hermes Business Campus este situat pe Bd. Dimitrie Pompeiu şi reprezintă un complex de birouri (trei clădiri) conceput pentru a fi construit în etape, cu o suprafaţă de până la 75.000 mp de birouri. Prima fază a proiectului a fost finalizată în primul trimestru al anului trecut şi este în prezent 100% închiriată. Printre chiriaşii cei mai importanţi se numără Idea Bank (RIB), Lavalin, Luxoft, DB Schenker, e-Value, Xerox şi Ambasada Regatului Ţărilor de Jos. A doua fază a proiectului, estimată să fie livrată în primul trimestru 2016, şi-a asigurat deja contracte de preînchiriere. Florentina Mitricoaia, Capital Markets Consultant la JLL, responsabilă pentru finalizarea acordului, a declarat: "Proiectul a îndeplinit toate cerinţele impuse de banca finanţatoare în ceea ce priveşte locaţia, specificaţiile tehnice, bonitatea dezvoltatorului şi factorii de risc. Finanţarea este menită să stingă parţial împrumuturile acţionarilor şi parţial să acopere a doua fază a dezvoltării".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional