Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

ICAA vrea să colaboreze cu BB şi Asociaţii Design pentru Pallady Business Center

Valentin Busuioc Piaţa Imobiliară /

ICAA vrea să colaboreze cu BB şi Asociaţii Design pentru Pallady Business Center

Institutul de Cercetări pentru Acoperiri Avansate (ICAA) convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA), pe 16 martie, ca să aprobe încheierea unui contract de asociere în participaţie între companie şi BB şi Asociaţii Design pentru dezvoltarea proiectului imobiliar Pallady Business Center.

Astfel, potrivit unui raport trimis astăzi Bursei de Valori Bucureşti (BVB), contractul va prevedea obligaţia prealabilă a BB şi Asociaţii Design de scoatere de sub sechestru a imobilului ICAA situat în Capitală, pe bulevardul Theodor Pallady.

Proiectul imobiliar va fi realizat prin finanţarea din surse proprii ale părţilor asocierii, precum şi din alte surse atrase inclusiv din împrumuturi bancare. Contribuţia iniţială a fiecărui asociat va fi 80% din partea ICAA (prin punerea la dispoziţie a imobilului) şi 20% din partea BB şi Asociaţii Design (prin punerea la dispoziţie a creanţei ICAA de aproximativ 200.000 euro, ce va fi concesionată de către BB şi Asociaţii Design de la creditorul Eurograph Ram Impex, din Bucureşti).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional