Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Immofinanz Group încorporează activităţile logistice sub brandul umbrelă LOG.IQ

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Immofinanz Group îşi uneşte activităţile logistice corporative sub marca LOG.IQ, fiind vorba despre locaţiile din portofoliul subsidiarei, deţinută în întregime de grup, Deutsche Lagerhaus (DLG), dar şi de facilităţile din clădirile din Europa de Est, care au funcţionat până acum sub marca LOG Center, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Astfel, LOG.IQ va reprezenta 59 de centre logistice, amplasate de la Marea Nordului până la Marea Neagră. Aceste proprietăţi vor intra într-un proces de rebranding în următoarele luni.

Dietmar Reindl, Chief Operating Officer al Immofinanz Group: "Business-ul nostru logistic strategic a fost punctul central de expansiune solidă în ultimii ani. Datorită încorporării acestor proprietăţi sub un singur brand, vom putea sa poziţionăm LOG.IQ ca un centru de competenţă logistic la nivelul întregului grup. De asemenea, vom putea sprijini fluxul de lucru al clienţilor noştri cu o capacitate totală de peste 1,1 milioane de metri pătraţi de suprafaţă logistică închiriabilă. În plus, portofoliul nostru se extinde în prezent cu proiecte în Gelsenkirchen, Hamburg, Gross-Gerau şi Poing (Germania), şi de asemenea în Bucureşti".

Immofinanz Group este activ în sectorul logistic din anul 1991. Portofoliul logistic conţinea în ianuarie 2015 un total de 59 de investiţii finalizate cu o valoare totală de 572,6 milioane de euro. Germania rămâne cea mai importantă piaţă logistică cu peste 70% din spaţiile închiriabile, urmată de Ungaria şi România. Chiriaşii, printre alţii, sunt companii internaţionale precum: Dachser, Rhenus, Kraftverkehr Nagel, Kühne und Nagel, Fiege, DPD, Lila Logistik, Deutsche Post, UPS, DSV şi Nestle.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional