Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Incep lucrarile pe un nou tronson din DJ 107K

I.D. Investiţii /

Lucrarile pentru repararea unui nou tronson din drumul judetean 107K vor demara in cursul zilei de astazi. Presedintele Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel, a semnat vineri, 31 mai, ordinul de incepere a lucrarilor pe tronsonul ce se intinde de la iesirea din localitatea Poiana Galdei pana dincolo de Tabara scolara Roica. Portiunea pe care se vor executa lucrari are o lungime de aproximativ 8 km.

Ion Dumitrel, Presedintele Consiliului Judetean Alba, a declarat:

"Este o portiune de drum care a mai fost asfaltata acum foarte multi ani si care era intr-o stare foarte proasta. Tronsonul ce se intinde pana la iesire din Poiana Galdei a fost deja astfaltat de Consiliul Judetean Alba, iar tronsonul de dincolo de tabara, care este acum pietruit, il vom avea in vedere pentru viitor. Portiunea pe care vor incepe lucrarile acum cea mai rea din drum.

Sper ca firma executanta sa se apuce cat mai repede de lucrare. Am discutat cu ei sa intretina calea de rulare pe perioada lucrarilor, astfel ca cetatenii sa poata circula mai bine."

Data de incepere a reparatiilor pe acest tronson de drum este 3 iunie 2013, iar data pana la care constructorul trebuie sa finalizeze toate lucrarile este 3 aprilie 2014. Sunt prevazute a se executa lucrari de consolidare a corpului drumului in valoare totala de circa 9,3 milioane de lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional