Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

INVESTIŢIE DE 700.000 EUROPromenada Mall Focşani inaugurează cinematograful Colours şi zona de food court

V.B. Piaţa Imobiliară /

Promenada Mall Focşani inaugurează cinematograful Colours şi zona de food court

Proprietarii Promenada Mall Focsani şi Colours Cinema au investit peste 700.000 euro pentru amenajarea unei zone de petrecere a timpului liber care include un cinematograf Colours, food court şi un spaţiu de joacă pentru copii, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Cineplexul Colours are două săli (dintre care una pentru proiecţiile 3D), echipate cu sisteme de proiecţie digitale Dolby Digital Surround. Zona de petrecere a timpului liber mai cuprinde un food court cu patru restaurante, un loc de joacă pentru copii şi o sală de jocuri electronice.

Centrul Comercial Promenada Focşani a fost inaugurat în septembrie 2008, cu o suprafaţă închiriabilă de 45.000 mp şi 1.250 de locuri de parcare. Mall-ul, închiriat în proporţie de 94%, reuneşte branduri precum: Carrefour, Bricostore, C&A, New Yorker, Deichmann, Orsay, Intersport, Altex, Marionnaud, Steilmann, Domo, Kendra şi B&B. Promenada Mall Focşani este administrat de Resolute Lar România, firmă de managementul activelor imobiliare deţinute de instituţii financiare. Resolute Lar activează în ţara noastră de peste 6 ani, având diverse proprietăţi în curs de dezvoltare şi administrare.

Cinema Colours este o reţea naţională de cineplexuri aflată în proces de dezvoltare, având în prezent unităţi în Craiova şi Alba-Iulia. Investiţiile Cinema Colours se bazează pe grupul de firme VH Electronic - Pro Solutions.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional