Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitii de 253 de mil. de euro prin Programul Romania-Bulgaria

I.D. Investiţii /

Tara noastra a contractat pana in prezent impreuna cu vecinii bulgari 142 de proiecte finantate prin Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania - Bulgaria 2007-2013. Valoarea totala a acestor investitii s-a ridicat la 253 de milioane de euro.

Cererile de rambursare depuse de catre beneficiari pana la aceasta data se ridica la apoximativ 86 de milioane de euro, ceea ce reprezinta circa 33% din alocarea financiara a Programului.

Programul cuprinde trei axe prioritare:

- Accesibilitate - Imbunatatirea mobilitatii si a accesului la infrastructura de transport, informatii si comunicatii în regiunea transfrontaliera;

- Mediu - Utilizarea durabila si protejarea resurselor naturale si de mediu si promovarea unui management eficient al riscului în regiunea transfrontaliera;

- Dezvoltare economica si sociala - Dezvoltarea economica si coeziunea sociala prin identificarea si consolidarea în comun a avantajelor comparative ale zonei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional