Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Investitii in gradinitele din Sectorul 1

I.D. Investiţii /

Peste 400 de locuri noi in gradinitele din Sectorul 1 vor fi create prin finalizarea lucrarilor de extindere a gradinitelor existente, sustine Primaria Sectorului 1.

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, a declarat:

"In Sectorul 1 nu se poate vorbi, nici in 2013, despre o criza a locurilor in gradinite, pentru ca am anticipat aceasta problema inca de anii trecuti si am luat masuri din timp. Vom continua si in acest an investitiile in construirea de gradinite noi si in extinderea celor existente, pentru ca educatia copiilor nostri a reprezentat si va reprezenta in continuare o prioritate a administratiei pe care o conduc."

La ora actuala sunt in curs de executare lucrarile de construire a unui corp nou la Gradinita nr.222 de pe strada Arad nr.38, lucrarile de consolidare, restaurare, refunctionalizare si extindere de la Gradinita nr. 50, str. N. Iorga nr. 5-7 si lucrarile de mansardare la Gradinita nr. 46, str. Marmurei nr. 13-15.

De asemenea vor demara lucrarile de construire a unui corp nou la Gradinita nr. 146, str. Hrisovului nr. 24 si la Gradinita nr. 251, str. Venezuela nr. 10-14, lucrarile de extindere si mansardare la Gradinita nr. 162, str. Sangerului, nr 23-27 si lucrarile de reabilitare si mansardare la Gradinita nr. 285, str. Sfantul Constantin nr. 6.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional