Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

La sfarsitul lunii vor fi stabiliti constructorii care vor intretine drumurile din Oradea

A.D. Investiţii /

Oradea centru

Oradea centru

Primaria municipiului Oradea a primit trei oferte in cadrul licitatiei pentru atribuirea lucrarilor de intretinere, reparatii, amenajari strazi, poduri si trafic rutier in perioada 2013-2017.

In acest scop Primaria va incheiat un acord - cadru cu o durata de 4 ani. Lucrarile vor fi impartite pe doua loturi: Lotul 1 - malul stang al Crisului Repede, respectiv lotul 2 - malul drept al Crisului Repede.

Cele trei oferte (depuse pentru ambele loturi) au venit din partea asocierilor Selina - Drumuri Bihor; Drumu Orasenesti - Gauss Topo - Rithmotech; Diferit - RADP Cluj Napoca.

Perioada de evaluare a ofertelor dureaza 25 de zile, dupa care se vor comunica rezulatele evaluarii, au precizat reprezentantii Primariei Oradea.

Acordul cadru anterior, care expira in acest an, a fost incheiat in 2009 cu firma Selina, care a executat lucrarile de intretinere si reparatii ale strazilor si podurilor in intreg municipiul Oradea.

Acordul-cadru are o valoare estimata intre 48,38 si 96,77 milioane lei, fara TVA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional