Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Lucrari de mansardare la Spitalul "Sf. Luca"

I.D. Investiţii /

Spitalul de Boli Cronice "Sf. Luca" va avea un nou laborator de analize medicale si un ambulatoriu integrat. Spatiile necesare vor fi obtinujte prin mansardarea corpului de cladire F al Spitalului, spalatoria.

Indicatorii tehnico-economici aferenti studiului de fezabilitate pentru acest obiectiv de investitii au fost aprobati in cadrul ultimei sedinte a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Proiectul de mansardare va presupune costuri de 2,49 milioane lie (inclusiv TVA), din care lucrarile de constructii si montaj reprezinta 1,88 milioane lei (inclusiv TVA).

Structura mansardei va fi metalica, inchiderile exterioare si compartimentarile vor fi din panouri sandwich cu fete metalice si miez din spuma poliuretanica si regips.

Spitalul detine un laborator de analize medicale insa aceasta isi desfasoara activitatea intr-un spatiu restrans in contact cu una din sectiile spitalului, perturband circuitul functional al laboratorului.

De asemenea ambulatoriul integrat prezent in cadrul spitalului a fost neglijat in ultimii ani din motive de lipsa de spatiu. Existenta si activitatea abulatoriului ar creste performantele si calitatea serviciilor medicale oferite pacientilor.

Lucrarile se vor desfasura pe o perioada de sase luni finantarea fiind asigurata din bugetul Primariei Bucuresti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional