Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Mango va deschide anul viitor un magazin în centrul comercial Cocor

A.C. Piaţa Imobiliară /

Mango va deschide anul viitor un magazin în centrul comercial Cocor

Retailerul spaniol de modă vestimentară "Mango" va deschide anul viitor, în centrul comercial Cocor, un magazin de 800 de metri pătraţi sub cel mai nou concept adoptat la nivel global, potrivit unui comunicat al agenţiei imobiliare DTZ Echinox, care a asistat Cocor în tranzacţia de închiriere.

Magazinul va ocupa câte 400 metri pătraţi din parterul şi etajul 1 al centrului comercial şi va cuprinde toate colecţiile, inclusiv pentru bărbaţi şi copii.

"Deschiderea Mango face parte dintr-un plan extensiv al administraţiei Cocor menit să repună centrul comercial pe harta celor mai relevante destinaţii de shopping din Bucureşti. Locaţia, dar şi istoria clădirii, împreună cu o poziţionare de nişă sunt principalele atuuri care vor fi exploatate de Cocor în acest demers", arată sursa citată.

Primul pas în implementarea planului de repoziţionare iniţiat de Cocor a fost realizat prin deschiderea magazinului "flagship" Terranova (în decembrie 2012) şi a supermarket-ului Billa (în octombrie 2013), demers care continuă cu Mango şi urmează să fie definitivat prin atragerea unor noi ancore pe etajele superioare.

"În contextul pieţei actuale, având în vedere discuţiile pe care le avem şi cu alţi retaileri importanţi din piaţă, considerăm că centrul comercial Cocor are toate premisele să cunoască o dezvoltare solidă şi să îşi atingă potenţialul maxim în următorii ani", a declarat preşedinte CA al Cocor, Florea Popescu.

Cocor mai include retaileri precum Steilmann, Yokko, PNK Casual şi Guara, dar şi Galeria Designerilor Români.

DTZ Echinox se ocupă din decembrie anul trecut de administrarea centrului comercial, dar şi de servicii de consultanţă strategică privind repoziţionarea şi închirierea.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional