Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

NEPI amână pentru 14 mai deschiderea Mega Mall

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

NEPI amână pentru 14 mai deschiderea Mega Mall

Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) a amânat pentru 14 mai deschiderea centrului comercial Mega Mall din apropiere de Arena Naţională, anunţată iniţial pe 23 aprilie, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Sorin Scîntei, Project Manager în cadrul NEPI, explică: "Ne-am construit reputaţia prin calitatea proiectelor pe care le livrăm şi pentru care nu dorim să facem niciun compromis. Atât noi, cât şi partenerii noştri, ne dorim ca bucureştenii să păşească, pentru prima oară, într-un Mega Mall pe măsura aşteptărilor, dar şi a eforturilor umane şi a investiţiilor financiare semnificative care s-au făcut în dezvoltarea acestui centru comercial. Tocmai pentru că ne dorim să păstrăm cele mai înalte standarde de calitate NEPI, am decis programarea datei oficiale de deschidere la jumătatea lunii mai. Atât design-ul mall-ului, cât şi conceptul magazinelor din interior sunt singulare pe piaţa românească. Momentan se finisează în cel mai mic detaliu elemente unice în România, a căror construcţie este foarte laborioasă, precum plafonul care permite trecerea luminii naturale dar şi vitrinele din sticlă ale magazinelor, cu înălţimea de 14 metri. Toate spaţiile comerciale au fost predate partenerilor conform planificării".

Mega Mall va avea o suprafaţă totală de 230.000 de metri pătraţi. Demarat în urmă cu un an şi două luni, centrul comercial va include peste 3.000 de metri pătraţi de vitrine cu o înălţime de 14 metri, cinci cupole elipsoidale cu o suprafaţă totală de peste 750 metri pătraţi, precum şi două luminatoare masive ce acoperă 1.500 de metri pătraţi.

Din portofoliul NEPI fac parte Mall Promenada, Vulcan Value Centre, CityPark Constanţa, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu Jiu şi alte centre comerciale atat în ţară, cat şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional