Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

O noua sectie se construieste la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

I.D. Investiţii /

O noua sectie se construieste la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

Lucrarile de executie la noua sectie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad au fost demarate.

Contractul pentru construirea noii sectii a fost semnat in luna noiembrie 2012 intre Consiliul Judetean Arad (CJA) si compania aradeana Tehnodomus. Valoarea contractului este de 10,23 milioane lei fara TVA, bani asigurati din fonduri proprii. Pentru anul 2013, CJA a alocat suma de 4 milioane de lei.

Teodora Olaru, managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad, a declarat:

"Construirea acestei sectii a fost o necesitate reala, dupa ce cladirea fostului spital TBC a fost revendicata. Lunar, platim suma de 12.800 lei chirie pentru Arhiepiscopia Ortodoxa a Aradului. Presedintele institutiei judetene, Nicolae Iotcu, a negociat cu Arhiepiscopia Aradului, spitalul a ramas inca in acelasi amplasament, dar nu pentru mult timp."

Noua constructie va fi ridicata pe un teren de aproape un hectar, situat la iesirea din municipiul Arad, proprietate a Consiliului Judetean. Suprafata pe care se va intinde noua sectie este de 4500 metri patrati si va avea 120 de paturi, din care 50 pentru pneumologie.

Contractantul are obligatia ca in termen de 36 de luni de la data aprobarii proiectului tehnic sa finalizeze constructia cladirii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional