Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

P3 îl numeşte pe Andrei Jerca în funcţia de Head of Asset Management România

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Andrei Jerca

Andrei Jerca

Dezvoltatorul şi managerul de proprietăţi europene de logistică Logistic Parks l-a numit pe Andrei Jerca în funcţia de Head of Asset Management în România, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Peter Beèár, Managing Director P3 pe Europa Centrală şi de Est, a declarat: "Andrei cunoaşte foarte bine parcul şi clienţii prezenţi acolo, iar acest lucru ne va ajuta să explorăm potenţialul pentru construcţia de noi spaţii, având disponibile 40 de hectare de teren pentru dezvoltare. Andrei aduce un plus de valoare echipei locale şi confirmă misiunea P3 de a investi în România, piaţă care joacă un rol extrem de important în sectorul european de producţie".

Jerca, în vârstă de 32 de ani, s-a ocupat de asset managementul celor 215.000 de metri pătraţi de spaţii din P3 Bucharest Park în ultimii şapte ani. P3 a achiziţionat acest parc logistic la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an, fapt care a propulsat compania în topul jucătorilor de pe piaţa locală de depozitare şi logistică.

Responsabilităţile acestuia, de până acum, au inclus toate aspectele cu privire la închirierea spaţiilor din parc, pe măsură ce s-au construit noi clădiri, şi atragerea de clienţi cu nevoi de expansiune a spaţiilor de depozitare. Acesta a terminat Facultatea de Marketing şi Comerţ în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

P3 este un investitor specializat, dezvoltator şi manager de proprietăţi de logistică în Europa. Având activităţi în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde acum 141 de depozite, care totalizează 2,9 milioane metri pătraţi de spaţii în nouă ţări şi un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea de noi spaţii, de peste 1,6 milioane de metri pătraţi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional