Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PALACE ESTATE:Gradul de rezervare a apartamentelor din ansamblurile din nordul Capitalei a ajuns la 70%

Elena Deacu Piaţa Imobiliară /

Gradul de rezervare a apartamentelor din ansamblurile din nordul Capitalei a ajuns la 70%

Finalizarea unor noi proiecte imobiliare de către dezvoltatori a generat o creştere a vânzărilor de apartamente noi în zona de nord a Capitalei, potrivit agenţiei imobiliare Palace Estate, care transmite că în primele trei luni ale anului au fost vândute sau rezervate 70% dintre apartamentele scoase la vânzare de către agenţie în cadrul ansamburilor din această zonă.

Printre cele mai căutate proiecte rezidenţiale se numără City Point Residential, complex rezidenţial alcătuit din patru clădiri. Două dintre aceste clădiri au fost, deja, vândute în proporţie de 80%, respectiv 100%, în timp ce un alt bloc din cadrul complexului, ce va fi finalizat în primăvara anului viitor, este rezervat în proporţie de 15%. În cadrul ansamblului City Point Residential, preţurile pornesc de la 88.000 euro fără TVA pentru apartamentele cu 2 camere şi 113.000 euro fără TVA pentru apartamentele cu 3 camere.

Un alt proiect de succes este Liziera, unde gradul de ocupare al celor 176 de apartamente este de 66%. Aici, preţurile apartamentelor de trei camere cu suprafeţe de până la 244 mp variază între 102.000 euro şi 165.000 euro fără TVA. Apartamentele de 4 camere au suprafeţe de până la 280 mp şi costă între 153.000 şi 180.000 euro fără TVA.

"Observam o creştere a interesului reprezentanţilor segmentului de cumpărători middle management, pe fondul flexibilizării condiţiilor de creditare ale dezvoltatorilor şi al adaptării preţurilor la nevoile tinerelor familii. Zona de nord a Capitalei rămâne o piaţă dinamică, cu foarte multe proiecte în dezvoltare care urmează a fi date în folosinţă până la finalul acestui an. Principalul avantaj al zonei rămâne proximitatea faţă de cele mai importante companii multinaţionale şi centrele private de învăţământ preşcolar şi primar recunoscute pentru excelenţă în programele educaţionale", spune Yaniv Dahan, CEO Palace Estate.

Până la finalul anului, în nordul Capitalei urmează să fie date în folosinţă alte cinci proiecte imobiliare, cu aproximativ 1000 de apartamente disponibile.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional