Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Park Inn by Radisson din Bucureşti va fi deschis până la sfârşitul anului

Elena Deacu Piaţa Imobiliară /

Park Inn by Radisson din Bucureşti va fi deschis până la sfârşitul anului

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va fi deschis în al patrulea trimestru al anului 2015 şi va dispune de 210 camere, anunţă grupul hotelier Carlson Rezidor.

Noul hotel va fi parte din prima proprietate cu două branduri deţinută de Carlson Rezidor în ţară şi va fi situat chiar lângă hotelul Radisson Blu din Capitală.

"Suntem încânta&ţi să aducem brandul Park Inn în România, o ţară cu mult potenţial pentru locuri de cazare adresate segmentului mediu de piaţă, atât în Bucureşti, cât şi în alte câteva oraşe mai mici. Valorificând succesul cunoscut deja de Radisson Blu, Park Inn ne va ajuta să ne adresăm şi altor segmente de piaţă şi va face posibilă abordarea comună a activităţilor de vânzări, marketing şi operaţiuni", a declarat Wolfgang M. Neumann, Preşedinte şi CEO al Rezidor.

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va pune la dispoziţia clienţilor 210 camere şi apartamente, un lobby lounge şi bar, un restaurant deschis non-stop, patru săli de întâlniri cu o zonă de servire adiacentă, dar şi 80 de locuri de parcare. Park Inn se va adresa atât turiştilor, cât şi celor ce călătoresc în interes de serviciu, cu o atenţie specială pentru clienţii ce doresc perioade de şedere mai lungi sau care vin însoţiţi de familii. Complexul de clădiri include şi o zonă extinsă de shopping şi un centru de fitness cu piscină interioară şi exterioară.

Noul hotel este amplasat în centrului Bucureştiului, în apropierea mai multor repere importante precum Ateneul Român, Muzeul Naţional de Artă şi Teatrul Naţional. Uşor accesibil cu maşina, complexul se află la 16 km distanţă de aeroportul internaţional Henri Coandă, tranzitat anual de 8 milioane de pasageri.

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va fi operat de grupul de hoteluri Rezidor.

Carlson Rezidor Hotel Group include peste 1.350 de hoteluri operaţionale sau în construcţie în 105 ţări şi teritorii, cu un total de 180.000 de camere. Grupul de hoteluri Carlson Rezidor are 88.000 de angajaţi la nivel mondial şi are sedii în Minneapolis, Minnesota (SUA) şi Bruxelles, Belgia.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional