Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

PENTRU 2,6 MILIARDE LIREQatarul şi americanii de la Brookfield au cumpărat districtul londonez "Canary Wharf"

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Qatarul şi americanii de la Brookfield au cumpărat districtul londonez "Canary Wharf"

Preluarea districtului de afaceri "Canary Wharf" a devenit oficială ieri, noii proprietari, gigantul imobiliar american Brookfield şi fondul suveran de investiţii al Qatarului, angajându-se să investească în acesta, potrivit The Independent.

Ric Clark, directorul executiv al Brookfield, a declarat: "Canary Wharf rămâne una dintre cele mai preţuite propietăţi imobiliare din lume. Suntem nerăbdători să lucrăm alături de Autoritatea de Investiţii din Qatar şi echipa de administrare a Grupului Canary Wharf pentru a avansa dezvoltarea şi pentru a folosi întregul potenţial al locaţiei pentru chiriaşii noştri, acţionari şi locuitorii Londrei".

Şeicul Abdullah bin Mohammed al-Thani, directorul executiv al Autorităţii de Investiţii din Qatar, a declarat că noii proprietari vor urmări "o continuare a expansiunii prin crearea unei entităţi sustenabile care să conţină birouri, case precum şi spaţii de retail şi relaxare".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional