Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Pipera Plaza va da în folosinţă 7.500 mp în mai 2015

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Pipera Plaza va da în folosinţă 7.500 mp în mai 2015

Complexul comercial Pipera Plaza, dezvoltat de Alpha Property Group, parte a grupului german Intercora, va da în folosinţă, în luna mai, 7.500 mp, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Proiectul dezvoltat în locul fostei pieţe Pipera din Capitală se desfăşoară în două etape. În prima etapă finalizată în luna mai 2015, se vor da în folosinţă 7500 mp, urmând ca în toamna aceasta suprafaţă să se dubleze.

"O combinaţie între strip mall şi galerie comercială, proiectul a atras deja atenţia atât brandurilor internaţionale - Starbucks, Lidl, Sportisimo, Takko, Pepco sau Jysk - cât şi brandurilor româneşti: Wine Republic, Salad Box, CTS Corner, Dinner Food, FarmaVital, Tip Top, 5ASEC, Pizza Bonita sau Cataleya care au închiriat spaţii în viitorul centru commercial", mai arată sursa.

Starbucks va inaugura în complexul comerical o cafenea iar Lidl si Jysk se vor extinde în această locaţie.

În Pipera Plaza se vor regăsi restaurante, cafenele, magazine de decoraţiuni, de îmbrăcăminte, de "beauty" sau locaţii pentru petrecerea timpului liber.

Lansarea oficială a proiectului a avut loc la începutul lunii martie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional