Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Podul Calafat-Vidin, aproape gata de inaugurare

I.D. Investiţii /

Podul mixt rutier-feroviar Calafat-Vidin va fi inaugurat in 14 iunie. La ora actuala se lucreaza la catenara (firul de alimentare cu energie electrica pentru circulatia feroviara), fiind o diferenta de nivel de doar 10 cm intre catenara dintre Romania si Bulgaria. Pana la 9 iunie vor fi montate si cabinele pentru personalul Politiei de Frontiera, atat pentru partea romana, cat si pentru partea bulgara.

Relu Fenechiu, ministrul transporturilor, a efectuat ieri, 28 mai 2013, o vizita pe santierul lucrarilor in cadrul careia a semnalat unele probleme legate de calitatea infrastructurii feroviare, dar mai ales rutiere. Ministrul doreste ca impreuna cu reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri National din Romania si ai firmei constructoare, sa ia toate masurile astfel incat acestea sa fie remediate pana la inaugurare.

Podul Calafat-Vidin va fi operat de o societate mixta romano-bulgara care va fi infiintata pana pe 14 iunie. Taxa perceputa pentru traversarea podului va fi de 6 euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional