Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Policolor deschide un nou magazin

Advertorial Companii /

Policolor deschide un nou magazin

Policolor, producator autohton de vopseluri, a deschis pe Calea Mosilor din Bucuresti un nou magazin propriu.

In cadrul show room-ului clientii pot gasi o gama completa de produse Policolor si beneficiaza de personal specializat care furnizeaza consultanta pentru toata gama de produse.

Linia designului magazinelor Policolor merge pe o grafica fluida, axata pe multa culoare, dorindu-se a fi o sursa constanta de relaxare, buna-dispozitie si inspiratie pentru cei care le trec pragul.

Alexandra Rusu, Senior Marketing Manager:

"In urma studiilor realizate in ultimele luni de catre Policolor am remarcat o tendinta tot mai crescuta a consumatorului final de a se indrepta catre trendul "Do it yourself". Posesorii de case doresc sa se implice in redecorarea propriei locuinte si obisnuiesc din ce in ce mai des sa isi achizitioneze singuri produsele. In acest context am decis sa ne canalizam atentia si pe cresterea numarului de magazine proprii, tocmai pentru ca suntem increzatori in conceptul care sta la baza lor. Cumparatorii gasesc aici o gama completa de produse, specialisti care le pot da sfaturi de inalta calitate, cat si exemple de efecte speciale si solutii inedite de decorare, pe care le pot aplica chiar la ei acasa. Dorim sa facem din redecorarea casei o experienta placuta si usoara."

Policolor ofera in prezent solutii si produse structurate in patru categorii ce corespund diviziilor companiei: Policolor Arhitectural (solutii pentru decorarea si finisarea casei), Deko Professional (sisteme profesionale pentru constructii, amenajari si sisteme complete de termoizolatie), KLAR Professional (sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor) si Industrial Coatings (produse destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitati). Compania dispune in prezent de o retea de sase magazine proprii in Bucuresti si Timisoara.

Grupul Policolor-Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional