Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Primaria Oradea acuzata de proasta gestionare a fondurilor

I.D. Investiţii /

Primaria Oradea este acuzata de neglijenta in implementarea proiectului de reabilitare a centrului orasului. Potrivit miscarii Noua Republica Bihor municiplalitatea a irosit 70.000 euro, prin renuntarea la proiect si bugetarea altor bani necesari unui proiect nou.

Noua Republica Bihor este scandalizata si de solutia aleasa pentru refacerea proiectului: atribuirea fara licitatie a lucrarii si votarea in graba a noii propuneri la numai doua zile de la prezentare. "Iar acest lucru s-a intamplat fara niciun fel de dezbatere publica in prealabil, in ciuda nenumaratelor critici care au venit de la populatie sau de la arhitectii locului. Nu s-au respectat astfel nici indicatiile Directivei Europene 2004/18/CEE care indica concursul de arhitectura drept cea mai buna solutie atunci cand vorbim despre lucrari de o asemenea amploare cum este si reabilitarea Pietei Unirii din centrul orasului." au declarat reprezentantii miscarii.

Noua Republica Bihor solicita Primariei Oradea organizarea unor dezbaterii cu cetatenii si specialistii orasului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional