Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Proiectul autostrazii Sebes-Turda va primi certificat de urbanism

I.D. Investiţii /

Proiectul autostrazii Sebes-Turda va primi in 30 de zile certificat de urbanism. Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale a depus la Consiliul Judetean Alba cererea pentru emiterea certificatului.

Ion Dumitrel, presedintele Consiliului Judetean Alba, a declarat:

"Pentru a putea emite acest certificat de urbanism pentru autostrada, trebuie sa ne consultam mai intai cu toate administratiile locale vizate de proiect. Ele vor emite niste avize prin care vor spune, fiecare, ce problemele exista in teritoriu.

Desi avem 30 de zile la dispozitie pentru eliberarea acestui document, data fiind importanta proiectului, vom avea grija sa obtinem cat mai rapid avizele necesare, astfel incat sa putem elibera certificatul intr-un timp cat mai scurt si proiectul autostrazii sa avanseze cat mai repede."

Pentru emiterea certificatului de urbanism, Consiliul Judetean Alba trebuie sa aiba avizele autoritatilor locale pe teritoriul carora va trece autostrada, respectiv: Alba Iulia, Sebes, Aiud, Radesti, Teius, Ciugud, Sintimbru, Galda de Jos, Miraslau si Unirea.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional