Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Proiectul Green Gate va fi gata in ianuarie

A.D. Investiţii /

Proiectul Green Gate va fi gata in ianuarie

Dezvoltatorul Green Gate a finalizat prima etapa de constructie a cladirii de birouri omonime amplasate pe Bd. Tudor Vladimirescu din Capitala. Conform graficului, lucrarile au atins in acesta luna cota zero. Proiectul a inceput in august 2012 si urmeaza sa fie livrat pe piata in prima parte a anului viitor.

"Pe 13 mai au fost finalizate nivelele subterane. Tocmai am terminat parterul si continuam cu acceasi viteza etajele. Ritmul alert ne va permite sa finalizam cladirea in ianuarie 2014, construind cate un etaj la zece zile", a declarat Vladimira Novakova, managing director Green Gate.

Cladirea de birouri clasa A va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 30.000 mp, dispusa pe 10 nivele supraterane. In prezent, spatiile sunt inchiriate in proportie de 40%.

Proiectul vizeaza certificarea sustenabilitatii in sistem BREEAM. Pe parcursul derularii sale au fost adaugate o serie de tehnologii "verzi" care vor diminua emisiile de carbon, dar si costurile aferente utilitatilor: aerisire prin acoperis, reciclarea apei de ploaie, izolare fonica a fatadelor, lifturi eficiente energetic si fatade termoreflectorizante.

De asemenea, proiectul va include si spatii verzi la fiecare nivel (gradini verticale).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional