Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe reduce dobânzile la creditele ipotecare în lei

Valentin Busuioc Piaţa Imobiliară /

Raiffeisen Banca pentru Locuinţe (RBL) a redus cu peste un punct procentual dobânzile la creditele în lei în sistemul de economisire-creditare pentru domeniul locativ, cu ipotecă, acordate imediat (anticipat sau intermediar), potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Astfel, în primii maximum cinci ani, la creditele ipotecare în lei, dobânda este fixă, între 4,5% şi 5,75% pe an, în funcţie de valoarea avansului (între 0% şi 40%). După această perioadă, clienţilor li se asigură o dobândă fixă de 4,5% pe an, pentru toată perioada rămasă a creditului (aproximativ 8 - 9 ani sau mai mult, în funcţie de tarif).

În plus, în perioada aprilie - septembrie 2015, RBL anulează comisionul de analiză dosar credit (standard 1.400 lei) pentru cei care contractează credite imediate pentru locuinţă (ofertă valabilă pentru creditele anticipate sau intermediare cu ipotecă).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional