Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

REŢEAUA NUMĂRĂ ACUM 89 DE MAGAZINEFlanco Retail deschide al treilea magazin din Braşov

Valentin Busuioc Piaţa Imobiliară /

Flanco Retail deschide al treilea magazin din Braşov

După o investiţie de 600.000 de euro, Flanco Retail (care comercializează echipamente IT şi electrocasnice) inaugurează mâine al treilea magazin din Braşov, de 800 de metri pătraţi, în Centrul Comercial Coresi (platforma Tractorul), ajungând la o reţea de 89 de unităţi în 55 de oraşe din toată ţara, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Dragoş Sîrbu, directorul general al Flanco Retail, a declarat: "Până la finalul anului, plănuim să ajungem la o reţea de cel puţin 92 de magazine".

Flanco a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de peste 150 milioane de euro, în condiţiile obţinerii unui profit net cu peste 61% mai mare decât în 2013.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional