Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

RE/MAX vizează creşterea numărului de francize cu 15 noi locaţii în anul viitor

E.D. Piaţa Imobiliară /

RE/MAX vizează creşterea numărului de francize cu 15 noi locaţii în anul viitor

RE/MAX, activant pe piaţa de real-estate, anunţă că a deschis cinci noi birouri la nivel naţional, raportat la planurile pentru anul viitor, compania vizând creşterea numărului de francize cu 15 noi locaţii, până la 27 de birouri în întreaga ţară, potrivit unui comunicat al companiei remis redacţiei.

Pe termen lung însă, compania mizează pe 110 francize în România până în 2023.

"În momentul de faţă, reţeaua RE/MAX numără doisprezece francize la nivel naţional, în ultimele două luni fiind deschise cinci noi locaţii. Astfel, ne-am axat cu precădere pe dezvoltarea reţelei din Cluj-Napoca, unde am inaugurat în noiembrie şi decembrie două noi francize ce se alătură celorlalte două deja existente. De asemenea, ne-am extins cu cea de-a treia franciză din Braşov şi am intrat pe pieţele din Suceava şi Bacău", a declarat Răzvan Cuc, Director Regional RE/MAX România.

Potrivit afirmaţiilor sale, compania are deja francize şi în alte oraşe precum Arad şi Bucureşti. Din numărul total de birouri, jumătate sunt reprezentate de conversii - agenţii imobiliare ce au ales să se afilieze reţelei RE/MAX, iar jumătate sunt start-up-uri - antreprenori ce şi-au dorit începerea unui business în real-estate.

"Fiecare dintre oraşele alese pentru extindere reprezintă pentru noi zone cu potenţial mare de creştere. Astfel, Cluj-Napoca, oraş în care avem deja patru birouri, este unul dintre principalii poli de dezvoltare ai ţării, tot mai multe proiecte imobiliare fiind începute în ultima perioadă", a subliniat Răzvan Cuc.

În ceea ce priveşte Braşov, Bacău şi Suceava, Răzvan Cuc a declarat că acestea sunt oraşe reprezentative pentru regiunile din care fac parte şi sunt zone de interes pentru investitorii din real-estate şi, astfel, promiţătoare în ceea ce priveşte tranzacţiile imobiliare.

Cele cinci birouri inaugurate în ultima perioadă beneficiază de suprafeţe cuprinse între 80 şi 150 de metri pătraţi, la fel ca şi celelalte locaţii RE/MAX, cât şi de echipe de agenţi special pregătiţi în cadrul Academiei RE/MAX.

"La fel ca toate francizele noastre, şi acestea beneficiază de un sistem de promovare a proprietăţilor integrat la nivel mondial şi de încredere în rândul clienţilor. În plus, afilierea la o reţea de top, locală şi internaţională, accesul la platforma de listare a proprietăţilor, oferirea de suport de marketing şi programe de training pentru brokeri şi agenţi sunt alte avantaje ale afilierii la reţeaua RE/MAX", a mai spus Răzvan Cuc.

"În 2015 focusul va fi pe Bucureşti, unde ne dorim un total de 25 de birouri până în 2023. De asemenea, ne vom orienta şi pe dezvoltarea reţelei în Timişoara, Iaşi şi Constanţa - unde vizăm deschiderea a cinci locaţii pe termen lung, cât şi creşterea numărului de birouri din Cluj la şase locaţii", a mai spus Răzvan Cuc.

Printre alte oraşe vizate pentru extinderea viitoare a RE/MAX se numără şi Craiova, Galaţi, Ploieşti, Brăila, Sibiu şi Oradea.

"Nu excludem nici oraşele cu un număr mai mic de locuitori, precum Tulcea, Slobozia, Zalău sau Miercurea Ciuc, unde vizăm deschiderea a cel puţin câte un birou până în 2023", a încheiat Răzvan Cuc.

RE/MAX a fost înfiinţată în 1973 în Denver şi are astăzi peste 6.300 de birouri şi peste 96.000 de agenţi afiliaţi în 95 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 31 de ţări, cu 1.500 birouri şi 13.000 de agenţi, continuând să se extindă.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional