Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Se construieste un nou sediu pentru spitalul "Dr. Victor Gomoiu"

A.D. Investiţii /

Se construieste un nou sediu pentru spitalul "Dr. Victor Gomoiu"

Au demarat lucrarile de construire a noului Spital Clinic de Copii "Dr. Victor Gomoiu" din Capitala. Investitia, derulata din bugetul Primariei Municipiului Bucuresti, este de 169 milioane lei, fara TVA.

"Incep lucrarile la primul spital de urgenta, universitar, pentru copii, construit in Capitala in ultimii 30 de ani.Vorbim despre un spital modern, cu o suprafata construita de 19.000 mp, care va fi realizat respectand toate standardele Uniunii Europene si care va fi dotat cu aparatura si echipamente medicale de ultima generatie. Este foarte important ca acest spital va avea toate specialitatile de urgenta, de inalta tehnicitate cum ar fi chirurgie cardiovasculara si neurochirurgie" a declarat primarul general Sorin Oprescu.

Dupa finalizarea lucrarilor, vechea cladire a spitalului va fi reamenajata si va deveni centru de formare profesionala pentru studenti, rezidenti si specialisti, gazduind sali de curs, de conferinte, biblioteci si laboratoare, a mai explicat primarul general.

Noul spital va fi finantat va avea sase etaje si o capacitate de 278 de paturi, iar numarul salilor de operatie va creste de la doua existente, deservind o singura specialitate (ORL) la 10, dupa cum urmeaza: doua sali operatii ORL, doua sali operatii Chirugie, doua sali operatie Ortopedie si patru sali operatii Cardiologie.

De asemenea, noua unitate medicala va avea o parcare cu o capacitate de 119 locuri, dintre care 5 pentru ambulante. Durata lucrarilor este de 21 de luni.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional