Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Start la lucrarile de la UPU a Spitalului Judetean Arad

I.D. Investiţii /

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad

Lucrarile de extindere si modernizare la Unitatea de Primire Urgente (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad au demarat in cursul zilei de 20 iunie. Valoarea totala a lucrarilor este de peste 2,7 milioane de lei.

Dr. Monica Puticiu, sef sectia UPU, a declarat: "Prin executia acestei lucrari se va reamenaja corpul existent in suprafata de 615 mp, se va realiza o supraetajare de 215 mp si va fi realizata o extindere de 230 mp, astfel incat suprafata totala desfasurata a UPU-SMURD la finalizarea constructiei va fi de 1.060 mp."

Compartimentul de Primire Urgente existent in structura fostului Spital Municipal a fost in urma unirii celor trei unitati sanitare aradene, Spitalul Municipal, Matern si Judetean. Astfel toata urgenta este asigurata de Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad prin aceasta unitate care functioneaza la sediul central.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional