Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Sunflower Grand Apartments primeşte o finanţare de 6 millioane de euro

Elena Deacu Piaţa Imobiliară /

Compania General Concrete Land Development a contractat un credit de 6 milioane de euro, pe o perioadă de 3 ani, pentru finanţarea proiectului rezidenţial Sunflower Grand Apartments, din Bucureşti.

Complexul rezidenţial Sunflower Grand Apartments este localizat pe strada Grigore Manolescu, în apropiere de Piaţa Victoriei şi centrul Bucureştiului. Proiectul include apartamente de înaltă calitate şi va fi realizat în totalitate anul acesta.

"Cel mai recent proiect rezidenţial al nostru, Sunflower Grand Apartments, este conceput pentru a oferi apartamente de calitate, în inima capitalei, dezvoltate în aşa fel încât să asigure un standard de viaţă foate înalt. Colaborarea cu partenerii noştri profesionişti a asigurat calitatea proiectului nostru şi o absorbţie armonioasă a tendinţelor explorate actualmente în întreaga lume. Suntem încrezători că toţi locuitorii complexului nostru vor beneficia la maximum de avantajele poziţionării centrale, de funcţionalitatea spaţiului pentru activităţi familiale şi de sentimentul de securitate şi protecţie", a declarat Alper Turan Cetinoglu, Director General, General Concrete Land Development.

Creditul a fost acordat de Garanti Bank.

"Suntem fericiţi să finanţăm al treilea proiect de înaltă calitate al Sunflower Residential Parks. Garanti Bank susţine proiectele imobiliare ambiţioase, care contribuie în mod constant la dezvoltarea oraşului. Suntem foarte activi pe segmentul corporate şi am înregistrat rezultate deosebite pe această linie de business. Creditul de 6 millioane de euro reconfirmă angajamentul nostru pe termen lung de a sprijini economia locală. Anul trecut am acordat împrumuturi către zona corporate în valoare totală de 200 de milioane de euro şi vom continua această strategie şi în 2015", a declarat Cagri Memisoglu, director general adjunct, Garanti Bank.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneşte şi Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA) şi Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua bancă privată din Turcia, ca mărime. TGB este o bancă universală, cu servicii de top în toate segmentele de business, şi are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Banca oferă o serie de produse şi servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM şi corporate.

Sunflower Residential Parks este unul dintre cei mai renumiţi dezvoltatori de proiecte rezidenţiale de calitate pe piaţa din România.

În urma finalizării şi livrării cu succes al proiectelor Sunflower I şi II, Sunflower Residential Parks a decis ridicarea unui nou proiect rezidenţial, pe strada Grigore Manolescu, nr. 10-14, sector 1, Bucureşti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional