Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Telekom Romania vrea să vândă şi să reînchirieze proprietăţi de peste 26 milioane de euro

Elena Deacu Piaţa Imobiliară /

Telekom Romania vrea să vândă şi să reînchirieze proprietăţi de peste 26 milioane de euro

Telekom Romania Communications îşi continuă strategia de capitalizare a activelor imobiliare şi anunţă punerea în vânzare şi reînchiriere parţială a unui pachet de 24 de proprietăţi din Bucureşti şi alte şapte oraşe: Bacău, Constanţa, Oradea, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu şi Timişoara, la un preţ de pornire de 26,3 milioane euro.

Valoarea pachetului a fost stabilită de evaluatori independenţi. Telekom Romania Communications va reînchiria anumite spaţii ale clădirilor care găzduiesc echipamente tehnice, birouri şi spaţii comerciale.

Tranzacţia se va desfăşura prin licitaţie, iar câştigătorul va fi desemnat în urma celei mai bune oferte de preţ pentru achiziţie, respectiv chirii percepute, cumulate cu alte condiţii relevante. Ofertele pot fi depuse până pe data de 16 iulie 2015, împreună cu documente de eligiblitate, printre care se numără şi scrisori de garanţie. Entităţile interesate pot depune oferte pentru întregul pachet de 24 de proprietăţi sau pentru un sub-pachet de 17 proprietăţi.

Contractele de închiriere aflate în derulare şi înregistrate în Cartea Funciară vor fi preluate de câştigătorul licitaţiei, fără modificarea clauzelor.

Datorită reînchirierii anumitor spaţii, tranzacţia nu va genera discontinuităţi în activitatea Telekom Romania Communications.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional