Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

TPG-PAG a încheiat achiziţia companiei Cassidy Turley

V.B. Piaţa Imobiliară /

TPG-PAG a încheiat achiziţia companiei Cassidy Turley

Compania imobiliară DTZ anunţă fuziunea cu Cassidy Turley, după finalizarea achiziţiei acestei firme de către consorţiul privat de investiţii TPG Capital, PAG Asia Capital şi Fondul de pensii al cadrelor didactice din Ontario, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Consorţiul a achiziţionat DTZ în noiembrie 2014.

DTZ oferă acum clienţilor servicii suplimentare integrate în peste 30 de pieţe importante din SUA, în plus faţă de cele existente în Europa şi Asia. Noua companie înregistrează venituri anuale de 2,9 miliarde de dolari şi are peste 28.000 de angajaţi. De asemenea, la nivel global, DTZ are în administrare spaţii totalizând peste 3,3 miliarde de metri pătraţi, în proprietăţi deţinute de clienţi instituţionali, din sectorul public, corporatist şi privat.

După cum a fost anunţat anterior, Tod Lickerman va fi CEO al companiei integrate. Joseph Stettinius Jr., CEO-ul Cassidy Turley, este acum director executiv pe Regiunea America, în timp ce Brett White, fostul CEO al CB Richard Ellis (care, de asemenea, a investit în achiziţie), va deveni preşedinte cu drepturi depline din martie 2015.

DTZ este o companie ce oferă servicii imobiliare, care cuprind intermediere, închirieri şi brokeraj, property şi facility management, pieţe de capital, investiţii şi asset management, evaluări, project management şi consultanţă în construcţii. DTZ are 47.000 de angajaţi (incluzând subcontractori) şi operează în 52 de ţări, prin 208 birouri.

TPG este un fond de investiţii privat înfiinţat în 1992, cu active în administrare de 66 de miliarde de dolari şi birouri în San Francisco, Fort Worth, Austin, Dallas, Houston, New York, Beijing, Hong Kong, Londra, Luxemburg, Melbourne, Moscova, Mumbai, Săo Paulo, Shanghai, Singapore şi Tokyo. TPG Capital a efectuat investiţii în companii publice şi private la nivel global, prin achiziţii finanţate prin credite, recapitalizări, divizări, investiţii cu potenţial de creştere, asocieri şi restructurări. În ultimii 20 de ani, firma a investit în Asia (BTPN, Shenzhen Development Bank, Daphne, China Grand Auto) şi în Australia (Healthscope, Myer, Pet Barn, Alinta şi Inghams).

PAG este un administrator de investiţii alternative din Asia, gestionând fonduri în sectoarele Private Equity, imobiliare şi strategii de randament absolut. PAG are în prezent fonduri de 11 miliarde de dolari în administrare, cu peste 300 de angajaţi şi birouri în Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Beijing, Sydney, Singapore, Seul, Shenzhen şi Delhi. PAG Asia Capital ("PAGAC"), strategia curentă a fondului de Private Equity a PAG, este de a investi 2,5 miliarde de dolari din fondul de buyout pan-asiatic. Firma deţine în portofoliul actual investiţii structurate pe servicii financiare în sectoarele farmaceutic, auto şi retail. În plus, PAG are experienţă în domeniul imobiliar, realizând peste 500 de tranzacţii imobiliare în Asia cu o valoare totală a investiţiei de peste 20 de miliarde dolari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional