Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un drum expres va decongestiona traficul din Oradea

I.D. Investiţii /

Deschiderea ofertelor depuse pentru contractul de elaborare a documentatiei in vederea constructiei unui drum expres in Oradea a avut loc marti, 15 mai.

Drumul va face legatura cu podul care se realizeaza in zona Facliei si str. Bihorului.

Operatorii economici care au depus oferte sunt: Pro Cons XXI, Institutul de Cercetare in Transporturi-Incertrans, Promacons Group, NV Construct, asocierea Abed Nego cu DP Consult, asocierea Proexco-Longhersin, Tractebel Engineering si Baicons Impex.

Acest proiect important vizeaza zona de dealuri a municipiului si consta in realizarea unui nou drum paralel cu calea ferata. Acest drum rapid va traversa trei zone ale orasului: Gh. Doja, Iorga si Oncea. Noul tronson rutier va avea aproape 4 km, iar punctele rutiere care vor fi cuprinse in acest proiect sunt: intersectia cu str. Louis Pasteur, str. Gheorghe Doja, intersectia cu str. Adevarului, intersectia cu str. Piatra Craiului, intersectia cu str. Facliei. La fiecare intersectie se vor face legaturi prin bretele.

Obiectivul principal al proiectului este decongestionarea traficului pe traseul b-dul Magheru - str. Republicii, pana la Gara CFR, prin realizarea unui drum expres.

In continuare urmeaza evaluarea ofertelor depuse care se va finaliza cu incheierea unui contract de servicii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional