Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Un imobil de lux cu 14 etaje va fi construit in Bucuresti

C.T. Investiţii /

Compania Raptis Kavouras va incepe pana la sfarsitul acestui an lucrarile la construirea in regie proprie a unui turn de 14 etaje. Acesta va cuprinde apartamente de lux si galerii comerciale la parter.

Turnul va avea in total 75 de locuinte, dar si birouri pe o suprafata de 4.000 metri patrati. In prezent sunt asteptate oferte pentru furnizarea materialelor, dar si pentru subantrepriza potrivit www.raportuldeinvestitii.ro.

Lucrarile au fost proiectate de firma bucuresteana Avangarda Proiect.

Compania greceasca D. Raptis - K. Kavouras CO. a fost infiintata in 1978 iar din anul 2006 este prezenta si pe piata din Romania.

Domeniul de activitate a companiei include construirea resedintelor de lux, apartamente, galerii comerciale, birouri, magazine si ansambluri rezidentiale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional