Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Vânzările pentru complexul "Adora Forest" din Timişoara au început

Alexandru Costea Piaţa Imobiliară /

Vânzările pentru complexul "Adora Forest" din Timişoara au început

Dintr-un bloc cu 107 de apartamente, prima etapă a complexului rezidenţial "Adora Forest" din Timişoara, 10% din unităţile disponibile au fost rezervate sau vândute la mai puţin de o lună de la darea în folosinţă, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Majoritatea garsonierelor şi apartamentelor de două şi trei camere din "Adora Forest" dispun de o extra-cameră inclusă în preţ. Preţurile sunt cuprinse între 42.300 euro şi 65.000 euro (exclusiv TVA).

Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, şi au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park în Arad şi a complexului Adora Pipera în nordul Capitalei, la începutul anului, potrivit sursei.

Adora reprezintă o investiţie realizată de fondul de investiţii britanic Patron Capital, coordonată de Tagor ca dezvoltator imobiliar şi administrator de proprietăţi. Cu 75% din Adora Urban Village deja vândut şi 45% din Adora Park Arad ocupat, investitorul este în curs de a pune la punct calendarul de continuare a dezvoltării etapelor următoare ale proiectelor, aşa cum a fost anunţat anterior.

Andreea Hamza, directorul de marketing şi vânzări al proiectelor Adora: "Piaţa rezidenţială este în plin avânt la Timişoara şi timişorenii sunt evident interesaţi de un mod de viaţă de calitate. Adora Forest dispune de o compartimentare inteligentă prin care o mare parte din apartamente beneficiază de o extra-cameră inclusă în preţ. Această cameră poate avea funcţionalităţi multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă până la birou sau atelier pentru hobby-uri".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional