Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

70% dintre romani aleg sa cumpere pavelele direct de la producator

C.T. Amenajări /

70% dintre romani aleg sa cumpere pavelele direct de la producator

Aproximativ 70% dintre romanii aleg sa cumpere pavelele direct de la producator, in timp ce 20% se orienteaza catre magazinele specializate, iar 10% apeleaza la antreprenorul lucrarii, a precizat Sebastian Bobu, directorul executiv al Symmetrica.

Potrivit afirmatiilor sale, dintre romanii care aleg magazinele specializate pentru a achizitiona acest tip de produse, majoritatea se indreapta catre retelele de bricolaj, acestea fiind potrivite mai ales pentru cei care doresc volume mici, necesare pentru lucrari nu foarte ample.

In ceea ce priveste comportamentul de achizitie al romanilor ce aleg magazinele de bricolaj, reprezentantul companiei a mai adaugat ca decizia de achizitie este luata pe criteriu estetic, forma si culoarea fiind cele mai importante aspecte. Astfel, nuantele simple de rosu sau maro reprezinta circa 70% din vanzarile de pavele, in timp ce amestecurile de mai multe culori insumeaza un procent de 30%. In ceea ce priveste formele, cele cu laturi drepte, dreptunghiulare sunt alese cel mai des.

In prezent, vanzarile Symmetrica in magazine insumeaza 7% din business-ul companiei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional