Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Ştirile Zilei

Locuinţe

Bacău: Continuă lucrul pe aproape toate şantierele

Bursa Construcţiilor 7 / 2010

Zonele oraşului în care se construiesc cele mai multe locuinţe noi (în marea lor majoritate locuinţe individuale) sunt cartierele care prin PUG au reglementată funcţiunea de locuire, respectiv: cartier Şerbăneşti, Gherăieşti, Nord, C.F.R., Tache şi Izvoare, ne-au spus reprezentanţii Primăriei Bacău, Direcţia de Urbanism.

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Casă ecologică de vacanţă

Bursa Construcţiilor 7 / 2010

Calităţile ecologice ale une icase pot fi raportate la două puncte de referinţă: mediul înconjurător şi oamenii care o locuiesc.

Finanţare

Investiţii

Fonduri europene - Axa prioritară 1Vâlcea: Centrul turistic President din Băile Olăneşti

Bursa Construcţiilor 7 / 2010

Două noi contracte de finanţare pentru judeţul Valcea au fost semnate recent de către ADR Sud Vest Oltenia: "Centrul turistic President"din Băile Olăneşti, în cadrul Axei 5, DMI 5.2 Crearea, dezvoltarea şi modernizarea infrastructurilor specifice pentru valorificarea durabilă a resurselor naturale cu potenţial turistic" şi "Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea, echiparea structurii educaţionale a şcolii cu clasele I-VIII" Ocnele Mari, în cadrul Axei 3, DMI 3.4 "Reabilitarea/ modernizarea/ dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continuă".

Casa VerdeMioveni, Argeş: Panouri solare pentru instituţiile sociale

Bursa Construcţiilor 7 / 2010

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat finanţarea, prin programul "Casa Verde", a proiectului de completare a sistemului clasic de producere a apei calde de consum cu sisteme care utilizează energie solară pentru trei obiective: Spitalul Orăşenesc "Sfântul Spiridon", grădiniţa cuplată cu creşa pentru copii şi căminul social din oraşul Mioveni, judeţul Argeş.

Casa VerdeBăicoi, jud. Prahova: Panourile solare vor încălzi două spitale

Bursa Construcţiilor 7 / 2010

Două obiective din Băicoi, judeţul Prahova au obţinut finanţare pentru înlocuirea sistemelor clasice de încălzire cu sisteme care utilizează energia regenerabilă. Astfel, la spitalul orăşenesc şi spitalul "Hepatita" vor fi montate instalaţii de producere a apei calde prin colectarea energiei solare.

Casa VerdeFrumuşiţa, jud: Galaţi: Primăria instalează un sistem hibrid pentru producerea apei calde şi a căldurii

Bursa Construcţiilor 7 / 2010

Primăria comunei Frumuşiţa, din judeţul Galaţi, implementează un sistem mixt de producere a apei calde menajere şi a agentului termic prin utilizarea energiei regenerabile. Proiectul este finanţat prin programul "Casa Verde". Obiectivele aprobate de AFM în iunie 2010 pentru acest program în comuna Frumuşiţa sunt: sediul primăriei, şcoala şi grădiniţa din comună.

Casa VerdeZemeş, jud.Bacău: Panouri solare la patru obiective

Bursa Construcţiilor 7 / 2010

Primăria Comunei Zemeş, din judeţul Bacău, a optat pentru instalarea de panouri solare la patru obiective: stadionul, două blocuri de locuinţe sociale şi o grădiniţă. Pentru realizarea acestui proiect, AFM a aprobat o finanţare de 726,34 mii lei din valoarea cheltuielilor eligibile de 908,42 mii lei.

Casa VerdeCălăraşi: Şcolile din Călăraşi vor avea panouri solare

Bursa Construcţiilor 7 / 2010

Şase proiecte pentru şase unităţi de învăţământ din municipiul Călăraşi au fost aprobate în sesiunea din luna iunie 2010 pentru "Programul de înlocuire sau completare a sistemelor clasice de încălzire cu sisteme care utilizează energie solară, energie geotermlă şi energie eoliană ori alte sisteme care conduc la îmbunătăţirea calităţii aerului, apei şi solului ", a declarat domnul Nicolae Dragu, primarul din Călăraşi.

Proiecte cu finantare europeanaBraşov: Contract de 17,7 milioane lei pentru execuţie pasaj rutier

Bursa Construcţiilor 7 / 2010

Primăria Municipiului Braşov implementează prin Programul Operaţional Regional (POR) proiectul "Pasaj rutier calea ferată - Strada Independenţei", inclus în lista prioritară a Planului Integrat de Dezvoltare pentru Polul de Creştere Braşov. Licitaţia pentru execuţie urma să aibă loc în data de 20 mai 2011. Valoare contractului a fost estimată la 17,68 milioane lei, fără TVA, potrivit reprezentanţilor Primăriei Braşov.

Consilier

Companii

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor