Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

PROIECTEVilă cu piscină

Bursa Construcţiilor 5 / 2011

Locuinţa unifamilială prezentată are regimul de înălţime parter plus un etaj şi a fost construită la malul mării.

Finanţare

Investiţii

INVESTIŢII AEROPORTURIAeroportul Iaşi: CJ Iaşi caută finanţare de 100 milioane euro pentru modernizarea Aeroportului

Bursa Construcţiilor 5 / 2011

Infrastructura aeroportuară în cazul Aeroportului Iaşi nu este suficient dezvoltată în prezent şi, în vederea atragerii şi oferirii de servicii competitive atât pentru operatorii aerieni, dar şi pentru pasageri, este necesară efectuarea unor lucrări de modernizare şi extindere, atât pentru pistă, cât şi pentru terminalul de pasageri, ne-a explicat doamna Ionela Păstrăvanu, director executiv al Direcţiei proiecte şi dezvoltare durabilă, din cadrul Consiliului Judeţean Iaşi.

INVESTIŢII AEROPORTURIAeroportul Caransebeş: Contract de concesiune pe 30 de ani

Bursa Construcţiilor 5 / 2011

Consiliul Judeţean Caraş-Severin a concesionat în anul 2007 Aeroportul Caransebeş societăţii "Aeroportul Caransebeş" pentru o perioadă de 30 de ani. Concesionarul s-a obligat prin contract să utilizeze bunul concesionat potrivit destinaţiei acestuia, să execute lucrări de întreţinere şi să realizeze o serie de investiţii prevăzute în contractul de vânzare - cumpărare încheiat în anul 2002 între CJ Caraş-Severin şi societatea "Argirom International" SA, în valoare de aproximativ 2 milioane dolari SUA, realizate din bugetul cumpărătorului, a precizat domnul Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Perspective

Consilier

Legea

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor