Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Locuinţă cu etaj parţial

Bursa Construcţiilor 2 / 2010 /

Când analizăm calităţile arhitecturale ale unei case, ne referim la funcţionalitate, spaţialitate, expresie plastică exterioară şi ambianţă interioară

Amenajări

Materiale

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

ACOPERISURIPreţurile au scăzut anul trecut cu circa 25%

Bursa Construcţiilor 2 / 2010 /

Preţul ţiglelor metalice evoluează în funcţie de preţul oţelului pe piaţa internaţională, care la rândul lui este legat de preţul energiei, spune domnul Nicola Bocaciu, director general al Plannja România. "Ca să fim mai exacţi în clipa de faţă (n.r. jumătatea lunii martie) preţurile produselor noastre sunt între 5-15 euro/ mp", afirmă domnul Bocaciu.

ZIDĂRIENoutăţi pe piaţă

Bursa Construcţiilor 2 / 2010 /

Sistemul de zidărie cu rosturi subţiri de la Celco combină 2,25 mc din gama de blocuri BCA Celco de înaltă calitate, dimensionate cu acurateţe, cu doi saci de mortar Celco ZID DDM10, un mortar special fabricat pentru înzidirea cu ros-turi subţiri de 1-3 mm, spune doamna Irina Usuc, director comercial al "Celco" Constanţa.

Legea

Companii

Internaţional

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor