Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

PROIECTELocuinţa unifamilială "Veringa"

Bursa Construcţiilor 3 / 2011

Locuinţa unifamilială prezentată are regimul de înălţime parter plus etaj mansardat pe aproape jumătate din suprafaţa construită.

Materiale

Finanţare

FONDURI EUROPENEFinanţări de valori mari pentru proiecte din nord - vestul ţării

Bursa Construcţiilor 3 / 2011

Începutul anului a adus la ADR Nord Vest semnarea unor contracte de finanţare cu valoare mare la nivelul regiunii. Astfel, în perioada ianuarie - martie 2011 au fost semnate nouă contracte de finanţare a căror valoare totală este de 89,27 milioane lei, iar valoarea asistenţei nerambursabile este de 56,7 milioane lei, ne-a spus doamna Sanda Cătană, director executiv POR.

Investiţii

AUTOSTRĂZIAnca Boagiu: Toleranţă zero la neîndeplinirea contractelor

Bursa Construcţiilor 3 / 2011

Anca Boagiu, ministrul Trans­porturilor şi Infrastructurii, a transmis public un semnal de avertisment către toate firmele care au lucrări de infrastructură în România, şi mai ales celor care au câştigat licitaţiile pentru atribuirea lucrărilor la autostrăzile finanţate din fonduri europene pe coridorul IV.

Consilier

PLANURI URBANISTICE GENERALEOraşele ţării se extind

Bursa Construcţiilor 3 / 2011

Cele mai multe dintre municipiile din ţară au în prezent în diferite faze de elaborare reactualizarea Planurilor Urbanistice Generale, a căror perioadă de valabilitarte a expirat în anul 2000.

PLANURI URBANISTICE GENERALEOradea: Municipalitatea caută un nou proiectant

Bursa Construcţiilor 3 / 2011

Realizarea noului PUG al municipiului Oradea este în impas, primăria comunicând deja intenţia de reziliere a contractului de servicii cu "Blom- România" Târgovişte, firma care câştigase licitatia pentru lucrarea "Refacerea Planului Urbanistic General al municipiului Oradea".

Companii

ADVERTORIALSICERAM: Participare consecutivă la Construct Expo

Bursa Construcţiilor 3 / 2011

În perioada 13-17 aprilie compania SICERAM S.A. - Sighişoara a fost prezentă, în calitate de expozant, la ediţia din 2011 a târgului specializat Construct Expo, participând în mod tradiţional şi consecutiv la toate cele 18 ediţii ale evenimentului.

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor